Ofte stillede spørgsmål

Chlorella har eksisteret siden jordens fødsel og har reproduceret sig selv i tre milliarder år. Da planten imidlertid er så lille som 3 til 8 um i størrelse, var det først, da mikroskopet blev opfundet efter det 19. århundrede, at Chlorella blev opdaget.
Chlorella blev opdaget af den hollandske mikrobiolog, Dr. Beijerinck, i 1890. Under første verdenskrig blev Chlorella dyrket i store mængder i Tyskland til brug som proteinkilde. I 1920’erne lykkedes det Japan at dyrke en ren Chlorella-kultur, og efter anden verdenskrig gennemførte USA, Tyskland og Japan samarbejdsstudier. De gode virkninger af Chlorella blev allerede bekræftet efter anden verdenskrig.
NASA studerer i dag Chlorella som rumføde, fordi den leverer essentielle næringsstoffer, selv i små mængder.

Ja, du kan tage Den Grønne Perle hver dag året rundt i den anbefalede dosis. Alternativt kan man tage det som en udrensningskur 2 gange årligt á 3-4 måneder.

Vi introducerede Chlorella Den Grønne Perle® som det første Chlorella produkt på det danske marked i 1989.

Chlorella Den Grønne Perle® er brugt af mange alternative behandlere og sælges i Matas, helsekostbutikker, på diverse webshops samt på udvalgte apoteker.

Vores produkter er af højeste kvalitet og vores tabletter er små og synkevenlige.

Du kan altid kende Den Grønne Perle® på vores logo som er præget i tabletterne. Det er din sikkerhed for et kvalitetsprodukt.

Den Grønne Perle ® dyrkes med omhu i ferskvandsbassiner på den subtropiske ø Taiwan. Det vand, der anvendes til dyrkning, tilsættes ozon og filtreres derefter, så det er helt rent.
Chlorella firdobles i løbet af et døgn – et tegn på algens genetiske renhed. F.eks. kan Chlorella få de venligtsindede bakterier i menneskets mavesæk (Lactobacilli) til at formere sig fire gange så hurtigt som normalt.

Hvis den ydre cellevæg ikke brydes, er de næringsstoffer, der findes i Chlorella ikke tilgængelige, men Chlorella-producenter har forskellige måder at gøre dette på.
Det er denne ydre, fibrøse cellevæg, der adskiller Chlorella fra alle andre alger.
Chlorella Den Grønne Perle® produceres ved hjælp af en trykdifferentialmetode, der gennembryder den ydre, fibrøse cellevæg i stedet for at knuse den, som en del andre chlorella-producenter gør. Vi øger trykket i den tank, hvor Chlorella oplagres, og fjerner derefter trykket pludseligt.
Dette er den mest effektive og organiske metode til at bryde cellevæggen, fordi den ikke påvirker de næringsstoffer, der findes i Chlorella Den Grønne Perle®, men i stedet giver fuld adgang til dem. Knuser man Chlorella-cellevæggen, som nogle gør, spredes mange af næringsstofferne, så de ikke kan indtages samlet – som de skal for at give optimal virkning.

Chlorella er en af de MEST videnskabeligt udforskede fødevarer i menneskets historie – på linje med spirulina, som af NASA er udpeget til at blive en af de første fødevarer, der skal dyrkes på rumstationen, når den er færdigbygget.
Forskningen, er foretaget mange forskellige steder i verden af forskere ved universiteter, fra den private industri og fra Chlorella leverandører. På PubMed findes mange videnskabelige artikler omkring Chlorella. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov

Sundhedsrelaterede udsagn er vanskelige at afgive på grund af de juridiske rammer fra EFSA’s sundhedsanprisningsforordning. (Den Europæiske Fødevaresikkerheds-autoritet). Derfor findes uddybende sundhedsrelaterede udsagn ikke på denne side. Hvis du vide mere om Chlorella’s egenskaber, så henviser vi til videnskabelige artikler og/eller alternative behandlere. På PubMed findes mange videnskabelige artikler omkring Chlorella. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov

Chlorella kan tages når som helst på dagen. Man kan tage hele dagsdosis på én gang, eller man kan dele den op i små doser i løbet af dagen, og den sidstnævnte løsning er den foretrukne.
Det er bedst at tage Chlorella Den Grønne Perle® 20-30 minutter før et måltid, så algen kan få mulighed for at påvirke fordøjelsen og optagelsen af næringsstoffer.
Morgenen er et godt tidspunkt at tage Chlorella Den Grønne Perle ® på, men aldrig lige før eller efter indtagelse af kaffe eller sodavand, fordi koffein er ekstremt ødelæggende for fordøjelsesprocessen.

På mange områder er disse to populære produkter ens, selvom der er en række vigtige videnskabelige forskelle, da de hører til forskellige mikroalgerklasser.
Chlorella er en sfærisk enkeltcellet plantemikroorganisme med en kerne, hvorimod spirulina er spiralformet flercellede cyanobakterier, hundrede gange større end chlorella-cellen, men uden ægte kerne.
Chlorella vokser i frisk vand og har brug for mere sofistikeret udstyr til høst og forarbejdning på grund af dets størrelse; spirulina vokser hovedsageligt i stærkt alkaliske farvande, hvor få andre organismer kan blomstre og er lettere at høste og behandle.
Ernæringsprofilerne er meget ens. Generelt har spirulina en tendens til at have en lidt højere procentdel af protein og jern plus et antal essentielle fedtsyrer, kalium, zink og calcium; den indeholder også mange vitaminer (B1, B2, B3, B6 og B-12) vitaminer C, D og E og phycocyanin. Chlorella inkluderer ligeledes mange af disse næringsstoffer og en mere balanceret proteinmængde, men forskellen er, at chlorella også indeholder mange antioxidanter, og dets vitamin B-12 er bio-tilgængelig, hvilket betyder, at det kan absorberes og udnyttes korrekt af kroppen.
Chlorella har en af ​​de højeste former for klorofyl (4-5 gange mere end spirulina).
Det er svært at kåre en vinder mellem de to superalger, da de begge har gavnlige effekter. Der er dog lavet en smule mere forskning på Chlorella end på Spirulina, og derfor må dette blive vinderen, da der i højere grad er forskning på området, som understøtter de mange sunde fordele, som denne alge har for din krop. Men ikke desto mindre har begge alger et højt indhold af vigtige næringsstoffer, som kan bidrage til din velvære på forskellige måder. Du kan også sagtens lade de to alger komplimentere hinanden og inddrage dem begge i dine daglige kost. På den måde sikrer du, at du får masser af protein, vitamin og andre gode næringsstoffer.

Vores produkter fås i tablet- og pulverform. Begge former er lige gode og 100% rene. Mange fortrækker at tage Den Grønne Perle i tablet form og her kan dosis deles i 2-3 gange eller tages på én gang. De 12 tabletter svarer til 3 gram pulver, hvilket svarer til en teskefuld. Laver du alligevel en smoothie hver dag så er det absolut en nem måde at indtage pulveret på.

Det kan der være delte meninger om.
Kroppen producerer selv vitaminer, men ikke i tilstrækkelige mængder, og derfor er vi nødt til få dem fra vores kost.
Vores kost bliver desværre mere og mere udpint og fyldt med tilsætningstoffer. Det kan være svært at spise varieret nok, og kroppen kan være i ubalance grundet for lavt indtag af vigtige vitaminer og mineraler. Mineraler og vitaminer er energigivende og livsnødvendige næringsstoffer din krop har brug for. Et kosttilskud kan f.eks. være nødvendigt, hvis man er veganer og ikke får den daglige dosis B12 via kosten eller de fornødne proteiner. Her kan f.eks et tilskud være nødvendigt.

Udrensning henviser til den process hvor kroppen kommer af med ophobede tungmetaller og andre uønskede stoffer. Et af de vigtigste aspekter omkring Chlorella Den Grønne Perle er dens evne til at fjerne mange af de toksiner, der ophobes i vores kroppe. Disse uønskede stoffer sniger sig ind i vores kroppe via den mad vi spiser, ting vi rør ved og den luft vi indånder hver dag.
Chlorellas evne til at rense kroppen for forurenende stoffer er absolut en af dens unikke egenskaber.

Kaufen

Sie möchten bequem von zu Hause aus bestellen und liefern lassen!?
Hier finden Sie einige Onlinehändler, die unsere Produkte führen

Darüber hinaus gibt es noch viele weitere Versandapotheken, die unsere Produkte anbieten.
Eine vollständige Liste und aktuelle Liste kann hier leider nicht abgebildet werden

Medpex
Versandapotheke

Sanicare-
Apotheke

Shop
Apotheke

Medikamente
per klick

APONEO

Online Apotheke
Pharmeo

Online Apotheke
Apo-discounter

Actavia
Versandapotheke