Smoothies – En nem og sund start på dagen

Stor respekt for min mand som altid starter sin morgen med en smoothie og en håndfuld Den Grønne Perle tabletter. Her kunne man vælge at putte en teske pulver i smoothien, men min mand fortrækker at snuppe tabletterne sammen med den daglige vitaminpille.

Han laver smoothien på en simpel bullet blender, så er  den lige klar til at tage med i bilen. Det tager ham ca. 4 minutter at lave den, hvis der også skal skrælles gulerødder til den.

Der er mange fordele ved at spise smoothies, som man selv laver.

Kontrol over ingredienserne:
Når du laver dine egne smoothies, har du fuld kontrol over ingredienserne, der kommer i blenderen. Du kan vælge friske, naturlige og sunde ingredienser uden tilsætningsstoffer, konserveringsmidler eller unødvendigt sukker. Dette giver dig mulighed for at lave sundere valg og tilpasse smoothien til dine ernæringsmæssige behov og smag. Du vil ofte også kunne bruge en lidt trist banan som måske ellers var røget i skaldespanden..

Højere næringsstofindhold:
Ved at lave dine egne smoothies kan du sørge for, at de er fyldt med næringsstoffer. Du kan inkludere en bred vifte af frugter, grøntsager, nødder, frø, yoghurt eller andre ingredienser, der er rige på vitaminer, mineraler og antioxidanter.

smoothie blåbær
Smoothie

Fiberindhold:
Når du laver smoothies med hele frugter og grøntsager, bevarer du den naturlige fiber i ingredienserne. Fiber er vigtig for fordøjelsen, da den hjælper med at opretholde en sund tarmfunktion og fremmer mæthed.

Færdiglavede smoothies kan ofte mangle fiber, da de er filtreret eller behandlet for at opnå en glat konsistens. Derudover, er der ofte tilsætningsstoffer i de færdiglavede produkter.

Variation og kreativitet:
Herhjemme eksperimentere vi med forskellige smagskombinationer og tilpasser dem familiemedlemmerne, så også de mindre kan være med 😊

Du kan tilføje superfoods som spinat, ingefær eller chiafrø for ekstra sundhedsmæssige fordele.

Du kan også tilpasse sødme og tekstur til din smag. Dette gør det sjovt og spændende at lave og nyde dine egne smoothies.

De vigtige tarmbakterier

Ja, og så kan smoothies være gavnlige for dine tarmbakterier, afhængigt af de ingredienser, du bruger. Tarmbakterierne, også kendt som tarmfloraen eller tarmmikrobiotaen, spiller en vigtig rolle i fordøjelsen, optagelsen af næringsstoffer og immunforsvaret. At opretholde en sund balance af tarmbakterier er afgørende for en god fordøjelse og generel sundhed.

Tilføj for eksempel fiberholdig frugt og grøntsager til din smoothie, såsom bananer, bær, æbler, spinat, grønkål eller broccoli. Fiber fungerer som føde for de gode tarmbakterier og hjælper med at opretholde en sund tarmflora.

Du kan også eksperimentere med at inkludere probiotiske fødevarer som yoghurt eller kefir i din smoothie. Disse indeholder sunde bakteriekulturer, der kan styrke tarmmikrobiotaen.

Inden du blender din smoothie så put en teske Den Grønne Perle pulver i.  Chlorella Den Grønne Perle pulveret virker nemlig præbiotisk og fordre en sund tarmflora samtidig med at den booster din udrensning.

Velbekomme.

De kærligste hilsner💚

Mette Hauberg

tarm smoothie

Kaufen

Sie möchten bequem von zu Hause aus bestellen und liefern lassen!?
Hier finden Sie einige Onlinehändler, die unsere Produkte führen

Darüber hinaus gibt es noch viele weitere Versandapotheken, die unsere Produkte anbieten.
Eine vollständige Liste und aktuelle Liste kann hier leider nicht abgebildet werden

Medpex
Versandapotheke

Sanicare-
Apotheke

Shop
Apotheke

Medikamente
per klick

APONEO

Online Apotheke
Pharmeo

Online Apotheke
Apo-discounter

Actavia
Versandapotheke